Hoppa till innehåll

YES! 2 nyheter för Thailändare och ovaccinerade

Äntligen kommer Thailändska medborgare kunna åka in i Thailand utan krav på Thaipass. Förslaget är att från och med 1:a Juni ska Thailändska medborgare kunna komma in i Thailand utan ThaiPasset. Beställ våra tjänster här; https://thaipass.net/thaipass

Reglerna som gällde från 1 Maj kommer förändras lite grand till den 1:a Juni. Förslaget är att alla Thailändska medborgare ska kunna åka in i Thailand som vanligt, utan att behöva ladda upp ett enda dokument innan resan. Detta underlättar en hel del för de tusentals Thailändare som vill hem till Thailand. Förslaget är att det ska gälla resor efter 1 juni.

Andra förslaget är att alla ovaccinerade ska slippa göra ett PCR-test 72h innan resan. Det ska räcka med ett självtest, så kallat ATK-test. Resultatet, eller rättare sagt en bild på det negativa resultatet ska skickas upp med ansökan av Thaipass. Fördelen är uppenbar, då det inte blir lika stressigt, eller dyrt.

I övrigt gäller samma regler för Thaipass. Uppladdning av Passkopia, försäkringsbrev på engelska, vaccinintyg samt flygdetaljer. Plus att man ska besvara en del frågor.

Stanna tre månader i Thailand
Behöver du stanna lite längre i Thailand så kan vi hjälpa dig med Turistvisum. Du får då stanna 60 dagar, och kan förlänga dem med ytterligare 30 dagar på plats i Thailand för 1900 Baht. Vi debiterar 1.595 kr för tjänsten (inklusive myndighetens avgift). Det är fler dokument som behövs och fler frågor som ska besvaras. Men vi hjälper dig från start till mål. Beställ visum på vår vanliga beställningssida.

Missa inte vår grupp på Facebook för er som gillar eller är nyfikna på Kamala.
https://www.facebook.com/groups/svenskarikamala/

Vi hjälper dig med att skaffa Thaipass, så du kan resa till Thailand utan problem.
Beställ våra tjänster här; https://thaipass.net/thaipass
Räkna med att det tar cirka 3-4 dagar. Vi kan dock göra ansökan inom 1 timme efter det att alla dokument är inskickade.

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.