Hoppa till innehåll

Vi är igång!

Nu är vi igång och hjälper de första som ska åka till Thailand.
De är glada för den hjälpen. I veckan som kommer avslutar vi de första QR-koderna.

En del har problem med att de inte får svar från myndigheterna. Det kan bero på olika anledningar. Men om man laddar upp dokumenten i rätt format och att de kan skannas automatiskt så brukar det gå bra. Det gäller bara att ha rätt papper.
Vi har dock möjlighet att kontakta olika hotell, myndigheter o.s.v. Då vi befinner oss i Thailand och har personal som pratar Thai.

Vi hjälper er med hela processen från start till mål. Vi kan även hjälpa till att boka första hotellnatten, eller tipsa om hotell. Plus att vi kan boka PCR-test åt er om ni ska till Phuket. I Phuket bokar man boende en natt där transfer ingår. Men inget test. I Bangkok bokar man hela paketet på en gång, hotell, transfer och test.

Notera att om du ska till Phuket och mellanlandar i Bangkok så måste du utföra covidtestet där och spendera en natt i Bangkok. Vi får se om reglerna ändras inom kort. Men det handlar om att ha en säker genomgång till Phuket-flyget och inte blandas med andra passagerare som flyger inrikes. Bland annat Finnair flyger till Phuket direkt från Stockholm 2 gånger i veckan.

Vill du också ha hjälp så fyll i formuläret och betala avgiften (595 kr/person över 12 år) så sätter vi igång processen. Efter betalning kontaktar vi dig för nästa steg. Ju tidigare du gör det, desto bättre är det, så vi kan i lugn och ro planera för dig. klicka här för bokning–> Bokning av hjälp med ThaiPass

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.