Hoppa till innehåll

Beställ turistvisum till Thailand

Vill du stanna lite längre i Thailand? Då kan du ansöka om Turistvisum och få stanna upp till 60 dagar. Du kan även förlänga turistvisumet på plats i Thailand på egen hand med ytterligare 30 dagar. Vi tar hand om alla era dokument och kontakter med Thailändska myndigheterna. Det är garanterat enklare att anlita oss, särskilt om något går snett vid uppladdningen. Vi laddar inte upp dokumenten om de inte är 100% korrekta. Det är det många gör fel på och ansökan blir liggandes i flera dagar. Vi bevakar ansökan tills du har Visumet i din hand.
I tjänsten ingår uppladdning, dokumenthantering i photoshop, felsökning, bevakning, svara på frågor o.s.v. All support är dessutom på svenska. Hela teamet befinner sig i Thailand och hjälper dig med allt. Efter beställning får du ett automatiskt email med instruktioner. Om du inte har fått detta mail, så maila oss på info@thaipass.net. OBS! Var vänlig kontrollera spamboxen.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Mata in ditt namn här. Är ni fler som reser behöver bara en kontaktperson fylla i sina uppgifter här.
Mata in din epostadress. Observera att alla med Hotmail, Live.se och Outlook oftast får våra mail i skräpkorgen. Kontakta oss gärna på Whatsapp om du har en sådan adress. +66851587638
Mata in datum för utresa*
Datum för UTRESA*
Välj datum då du flyger från hemlandet.
Beställ våra tjänster för att kunna stanna lite längre i Thailand. Detta visum gäller i 60 dagar som turist. Sen kan du förlänga med ytterligare 30 dagar på plats i Thailand. OBS! Mata in det ANTAL personer ni vill beställa för. Priset inkluderar myndighetens avgifter.
Pris: 1 595,00 Kr
Expresshantering visum Thailand
Vi hanterar er ansökan i expressfart om det behövs. Priset för EXPRESS är per person. Beställ Express om du åker inom 5-21 dagar kontakta oss på Whatsapp +66851587638 om du beställer express.
Villkor*
Betala säkert med kredit- eller debitkort. Glöm inte de sista siffrorna (CVC). All betalning sker genom STRIPE. ThaiPass sparar INGA uppgifter om kortbetalning. Önskar du betala med Paypal eller Swish så går det bra. Maila oss på info@thaipass.net (ej vår paypaladress) Swishnummer: +66851587638 (mottagare PH) Skriv in din epostadress som meddelande.* Full återbetalning gäller om vi inte lyckas ordna ett visum till er.
Om alla dokument är i ordning som de ska och vi laddar upp dem till Thailändska myndigheterna i god tid, så garanterar vi att du får ett visum och kan åka till Thailand. Prisgarantin gäller dock inte om regler ändras av myndigheterna eller om du ångrar dig av någon anledning.