Beställ ThailandPasset

Slappna av inför resan till Thailand. Vi tar hand om alla era dokument och kontakter med Thailändska myndigheterna. Det är garanterat enklare att anlita oss, särskilt om något går snett vid uppladdningen. Vi laddar inte upp dokumenten om de inte är 100% korrekta. Det är det många gör fel på och ansökan blir liggandes i flera dagar. Vi bevakar ansökan tills du har QR-koden i din mobil. Vi kan garantera dig att du får din QR-kod i tid. I tjänsten ingår uppladdning, dokumenthantering i photoshop, felsökning, bevakning, svara på frågor o.s.v. All support är dessutom på svenska. Hela teamet befinner sig i Thailand och hjälper dig med allt. Efter beställning får du ett automatiskt email med instruktioner. Om du inte har fått detta mail, så maila oss på info@thaipass.net. OBS! Var vänlig kontrollera spamboxen.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Mata in ditt namn här. Är ni fler som reser behöver bara en kontaktperson fylla i sina uppgifter här.
Mata in din epostadress. Observera att alla med Hotmail, Live.se och Outlook oftast får våra mail i skräpkorgen. Kontakta oss gärna på Whatsapp om du har en sådan adress. +66851587638
Mata in datum för utresa*
Datum för UTRESA*
Välj datum då du flyger från hemlandet.
Beställ våra tjänster för att skaffa ThaiPass. Priset är 595 kr/person. OBS! Mata in det ANTAL personer ni vill beställa för. Ovaccinerad eller vaccinerad spelar ingen roll. Alla är välkomna från 1 Maj. Ovaccinerad behöver ett PCR-test 72 timmar innan resan, om man inte vill sitta i karantän 5 dagar.
Pris: 595,00 Kr
Hidden
Hjälp att boka covidtester (Phuket med omnejd)
Hjälp att boka COVIDTEST PHUKET. Endast 1 covidtest behövs numera både för Bangkok och Phuket. För Bangkok bokas det via hotellet, INTE här. Pris: 700 kr, så bokar vi åt dig som flyger till Phuket med omnejd.
Hantering
Vi hanterar er ansökan i expressfart om det behövs. Priset är per person. Beställ Express om du åker inom 5-10 dagar eller vill att vi ska fixa ditt Thaipass i expressfart oavsett när du flyger. Om du har panik och åker inom 2-4 dagar, kontakta oss även på whatsapp +66851587638 eller panik@thaipass.net Är du ovaccinerad och inte vill sitta i karantän väljer du Panik-alternativet.
Karantänsbokning
Vi hjälper er ovaccinerade som vill ha karantän fem dagar. Bokas endast i Bangkok. PCR-test, Mat och transfer ingår i denna tjänst. Ingen refund om det inte utnyttjas. Bokning sker med de hotell vi har bra kontakt med, vilket innebär mycket smidigare dokumenthantering.
Hidden
Enbart hotellbokning
Vi hjälper er att boka ett hotell som vi vet är godkänt SHA extra plus. I Bangkok eller i Phuket. Ingen refund om det inte utnyttjas. Bokning sker med de hotell vi har bra kontakt med, vilket innebär mycket smidigare dokumenthantering.
60 dagars turistvisum
Vi hjälper er att stanna lite längre i Thailand. Boka ett 60 dagars turistvisum, som går att förlänga på plats ytterligare 30 dagar (1900 Baht). Vi behöver minst 30 dagar på oss att ordna detta.
Villkor*
Betala säkert med kredit- eller debitkort. Glöm inte de sista siffrorna (CVC). All betalning sker genom STRIPE. ThaiPass sparar INGA uppgifter om kortbetalning. Önskar du betala med Paypal eller Swish så går det bra. Maila oss på info@thaipass.net (ej vår paypaladress) Swishnummer: +66851587638 (mottagare PH) Skriv in din epostadress som meddelande.* Full återbetalning gäller om vi inte lyckas ordna ett THAIPASS till er.
Om alla dokument är i ordning som de ska och vi laddar upp dem till Thailändska myndigheterna i god tid, så garanterar vi att du får ett Thaipass och kan åka till Thailand. Prisgarantin gäller dock inte om regler ändras av myndigheterna eller om du ångrar dig