Hoppa till innehåll

Test & Go – Version 2.0

Nu har de föreslagit att Test&Go ska komma tillbaka den 1/2. Men det är inte riktigt som förut. Istället för ETT test fortsätter de med TVÅ tester. Istället för EN dag på hotell, så behövs numera SHA-hotell för dag 1 OCH dag 5. Vi får se om detta förslag från regeringen kommer vara det slutgiltiga. Bäst kan ju vara att boka samma hotell minst 5 dagar, för att slippa strulet med bokningsbekräftelser hit och dit.

Det positiva är att Bangkok slipper karantän från och med 1:a Februari. Det är ett stort steg för alla resenärer som vill åka dit. I förslaget ligger även att Pattaya och Koh Chang blir Sandbox-områden. Vad det innebär i praktiken får vi vänta och se. Innebär det sju dagar på hotell, eller innebär det samma program som Test&Go? Vi får se.

Hur som helst behövs alltså ThailandPass likväl oavsett vilket program det är som gäller. Tyvärr har systemet för Thailandpass blivit svårare och svårare att komma igenom och få godkänt. Antagligen beror det på automatiska kontroller. De försöker antagligen göra systemet så automatiserat som möjligt. Men tyvärr drabbar det användarna just nu väldigt negativt med felkoder som inte stämmer med verkligheten. De senaste denied-koderna för oss har varit att vi ska ladda upp Vaccinintyg 1, trots att de uttryckligen i reglerna säger att Vaccinintyg 2 kan användas på båda ställena. En annan felkod som dyker upp är att försäkringen saknar täckning för 50.000 dollar. Trots att den täcker det. Vi har dock 100% godkända ThailandPass hittills, men en del ligger riktigt långt inne och det kan ta upp till fem ansökningar innan det blir godkänt någon dag innan avresa.

Har du gjort en egen ansökan (som är gratis) och fått Denied, så kan vi hjälpa dig ändå. Numera vet vi exakt vad som ska göras för att få det godkänt. Får du vänta länge på svaret så kan något vara fel, och din ansökan har hamnat i limbo. Vi kan hjälpa dig att kontrollera alla dokument, och vara redo att komplettera ansökan alternativt göra en ny. I veckan har vi lyckats få 18 ansökningar godkända. Bra att beställa våra tjänster i god tid, då det tar lite tid att få ordning på alla dokument. Det var inte som förr, då vissa dokument kunde vara dåliga och ansökan gick igenom ändå.
Vill du slippa alla besvär med Thailandpasset och koncentrera dig på annat, så beställ våra tjänster här; https://thaipass.net/bestall
Efter beställning får du ett automatiskt mail med instruktioner exakt hur du ska göra. Dessa instruktioner är på svenska. Vi finns även på Whatsapp och har en chat-funktion på hemsidan där man kan kontakta oss och där vi kan vägleda dig hur du ska göra.

Välkomna!

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.