Hoppa till innehåll

Sista minuten-bokning Thaipass

Här kommer lite Söndagsläsning och uppsamling av alla nya regler, priser och rutiner. Myndigheterna har tagit bort spärren att ansökan stängs 48h innan resan. Numera går det att göra sista-minuten-bokningar av ThailandPass. Myndigheten utlovar dessutom att ThailandPasset ska vara klart inom 48h.

Beställ våra tjänster här: https://thaipass.net/thaipass

Efter lite strul nu i månadsskiftet med deras nya system för uppladdning så verkar det ha stabiliserat sig. De utlovar numera också en snabbare hantering av alla ärenden (inom 48h), vilket också gör att vi kan arbeta mer effektivt, utan att behöva kontakt med hotellen på samma sätt. Det är samma jobb förutom ett papper som ska upp, men efterarbetet och bevakningen blir enklare. Därför har vi sänkt priset till 595 kr (om du flyger efter 11 dagar). +295 kr för Expresshantering (5-10 dagar) och Panikhantering +495 kr om du flyger inom 1-4 dagar.
Vi ger dig 100% garanti att du blir godkänd, om alla dokument är i ordning. Vi hjälper dig att kontrollera alla dokument innan uppladdning.

Vi har numera goda resurser för att göra din ansökan inom 1-2 h. I praktiken kan det gå ännu snabbare, lite beroende om dina dokument är i ordning. Vi hjälper dig på vägen, och ger dig exakt instruktioner. Efter beställning får du ett automatiskt mail. Kommer inte det fram, så kontrollera din skräpkorg. Särskilt om du har Outlook, Hotmail eller en Live-adress. Vi ordnar till bilderna så de går igenom när vi gör ansökan. Sen bevakar vi ärendet och skickar dig QR-koden Behövs det så kontaktar vi myndigheten å dina vägnar. För ovaccinerade gäller numera att man bara tar ett PCR-test 72 timmar innan resan. Det blir lite tajt med tid, men vi kommer hinna med er ansökan, inga problem.

Fördelar att anlita oss
Det verkar som att ThailandPasset kommer finnas kvar en tid, ungefär som en sorts visumansökan. Flera länder använder sig av dokumentuppladdning innan man kan resa in i landet, exempelvis USA och Australien bland annat. När du använder våra tjänster sparar vi dokumenten en viss tid efter du har rest, sen slängs allting, men står du i Thailand och behöver något dokument som du laddat upp till oss, så kan vi enkelt skicka det till dig, bra att veta. Du kan som kund när som helst begära att alla dina dokument ska förstöras omgående. Tidigare var ju den Thailändska tjänsten utsatt för hackning, vilket innebar att ALLA kunder som ansökt om ThailandPass fick fishing-email med virus. Våra kunder klarade sig från detta, då det var vi som fick alla sådana mail skickade till oss, i och med att vi använder oss av vår egna emailadress vid ansökan. De som råkade få virus-mailen var sådana som gjort egna ansökningar. Det var vi som uppmärksammade dessa virus-email först av alla och larmade myndigheten.

Om du är ovaccinerad, har ett provisoriskt pass på gång eller om du har beställt en sista-minuten-resa så kan du beställa vår paniktjänst. Börja med att ladda upp de dokument du har tillgängligt; 1. Passkopia, 2. Försäkringsbrev på engelska (Går bra med hemförsäkringen) samt 3. Vaccinationsbevis. Två doser räcker, oavsett när du tagit dem. Ovaccinerade skickar upp sitt covid-test resultat istället för vaccinbevis (observera att det ska vara ett PCR-test). Som ovaccinerad kan du även välja att sitta i karantän fem dagar. Har du barn under 6 år med dig som ovaccinerad, så behöver de INTE ta ett PCR-test, utan får åka in i Thailand ändå. Barn under 18 år behöver INTE vara vaccinerade då de åker med föräldrarna.

När vi gör din ansökan behöver vi även svar på några frågor. Uppladdning av dokument kan ske på tre sätt; Du kan ladda upp i bildformat eller PDF-format. Det som passar dig bäst. tag ett foto på pappret om du har det utskrivet. Uppladdningsadressen får du automatiskt efter beställning.
1. Uppladdning via hemsidan, enklast och snabbast. Går att ladda upp omgångar.
2. Skicka in via Whatsapp (+66851587638)
3. Maila oss på uppladdning@thaipass.net

Obs! gör du en egen ansökan och uppdaterar ansökan så räknas tiden om från den tidpunkten. Så ni vet. En kund till oss som fick panik, uppdaterade sin ansökan morgonen hon skulle resa. Det blev att boka om hela resan.

Om du vill stanna längre i Thailand så kan vi hjälpa dig med ett turistvisum som gäller i 60 dagar och som kan förlängas på plats i ytterligare 30 dagar. Beställ visumtjänsten från vår hemsida.

Thaipass.net är beläget i Phuket – Thailand, i en by som heter Kamala Beach. Vi finns här för dig som din kontakt i Thailand, även efter du fått ditt ThailandPass. Håll ögonen öppna för mer nyheter inom kort. Hör gärna av er om ni ska besöka Kamala Beach, vi har både boenden och scootrar för uthyrning.

Gå gärna med i vår fb-grupp – Svenskar i Kamala https://www.facebook.com/groups/svenskarikamala/

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.