Hoppa till innehåll

Sex ovärderliga hotelltips

😍😍 Måsteläsning för dig som ska till Thailand! 😍😍

Här har vi staplat upp sex ovärderliga tips för dig som ska boka hotell i Thailand. Undvik problem genom att göra rätt från början. Så du inte förlorar värdefull tid.
Bokning av våra tjänster kan ske här – https://thaipass.net/thaipass

1. Först och främst gäller det att räkna rätt på femte dagen. En enkel “tumregel” är att DAG 1 är tummen…och lillfingret är DAG 5. Så om du exempelvis räknar från 16:e, så är dag5 den 20:e. Många av våra kunder har fått boka om sina hotell för att de räknat fel. I exemplet ovan ska du boka hotell 16-17 samt 20-21 så blir det rätt.

2. När det gäller hotell i Bangkok, Pattaya, Jomtien, Hua Hin och Koh Samui, så gäller det att boka ett paket med både Transfer och PCR-test för dag1, samt endast PCR-test för dag5. Efter bokning som även kan ske på Agoda, Booking eller direkt med hotellet. Se till att få ett brev från hotellet som tydliggör vad bokningen innefattar. Detta brev använder vi sedan vid ansökan och allt kommer gå mycket smidigare. Det är TVÅ PCR-tester per person som ska bokas med hotellet. De flesta hotell tar emot paket-beställning av PCR och transfer i efterhand. Maila dem, och be om dessa paket, så vet de vad du menar.

3. Ska ni upp till nordliga delarna av Thailand, så kan ni boka första dagen i Bangkok och femte dagen i det området ni ska till. Men se till att det finns hotell med möjlighet till PCR-test. Maila hotellet och fråga. Det finns sådana hotell i de flesta större städer.

4. Ska ni till Phuket, Phang nga eller Krabi (aonang, koh lanta) så blir det mycket enklare. Då kan ni nämligen boka ett vanligt SHA-hotell, och sedan boka PCR-testen separat via Thailändska sidan, eller om ni vill att vi ska hjälpa er med bokning av test. I detta område krävs inga brev från hotellen, utan enbart en en vanlig bokningsbekräftelse.

5. Det är alltid bäst att bara boka ETT hotell för fem dagar i rad alternativt att ni bokar samma hotell för dag1 och dag5. Då är det bara ett hotell som är inblandat i godkännandeprocessen.

6. Har du svårt att hitta bokningsbekräftelsen för Booking. com?Gå till bokningsdetaljer, och välj SKRIV ut bokningsbekräftelsen (välj engelska), då får ni upp den på skärmen och kan fota eller göra skärmdump. Bekräftelser från Agoda kan enkelt MAILAS till er email.

ORIGINALINFORMATION FRÅN THAIPASS.NET