Hoppa till innehåll

Sandbox utökas till fler provinser

Efter dagens fredagsmöte togs det beslut om att nuvarande Sandbox-programmet ska utökas till att gälla i fler provinser från och med den 11 Januari. Sandbox är planerat att gälla även för Phang Nga (Khao Lak), Krabi, Koh Samui och dess systeröar. Det innebär även att all internationell flygtrafik kan återupptas till Krabi, samt att man får resa från Phukets flygplats för att bo i Khao Lak exempelvis. Bra för TUI-resenärer. Precis som tidigare kan man ej flyga via Bangkok för att ta sig vidare inom landet. Där är det fortfarande karantän sju dagar som gäller.

Sandbox innebär sju dagars hotellbokning samt två förbetalda PCR-tester. Man får lämna regionen efter sju dagar. Med dagens beslut borde det rimligtvis betyda även att man får röra sig fritt inom de regioner som Sandbox gäller inom de sju dagarna (men det är våra egna spekulationer).
Vi fixar Thaipass – Sandbox
till er som är på väg till Thailand. https://thaipass.net/bestall
Har du redan ansökt om ThailandPass själv så kan du också beställa våra tjänster. Det vi gör är att gå igenom alla dokument för att se om något saknas eller behöver kompletteras. Sen är vi redo att skicka in ytterligare en ansökan som är 100% korrekt. Behöver vi kontakta hotell, ambassaden eller myndigheterna så gör vi det. Med vår ansökan blir du garanterat godkänd.

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.