Hoppa till innehåll

Phuket Sandbox sju dagar består

Än så länge har myndigheterna inte bekräftat några förändringar i nuvarande regler. Tvärtom, så föreslår de att PHUKET SANDBOX och BANGKOK KARANTÄN ska fortsätta månaden ut.
Det innebär att alla som flyger till Phuket endast behöver boka ett SHA+hotell för 7 dagar, samt två PCR-tester. Man får lämna hotellet efter negativt test. Phuket kan man lämna efter 7 dagar.

I Bangkok gäller karantän sju dagar. Då bokar man ett AQ-hotell (kan hittas via Agoda) där PCR-tester, Transfer och MAT ingår. Exempel på ett sådant hotell är GRACE HOTEL, som kostar 16500 baht för en vecka, inklusive allt.

Vårt bästa tips är att komma till Phuket. Det är enklast smidigast och bäst. Många flygbolag flyger direkt till Phuket, eller med mellanlandning utanför Thailand. Det går INTE att mellanlanda i Bangkok för vidare resa till Phuket. Men det går bra att mellanlanda utanför Thailand. Det handlar om att inrikesresenärer inte ska blandas med internationella resenärer.

En VARNING behöver upprättas angående vissa hotell som anger på Booking.com och Agoda att de är “SHA certierade” Det innebär att man INTE kan spendera sin Sandbox-tid där. Det behöver vara uttryckligen SHA EXTRA + och möjligtvis om de inte hunnit ändra “SHA +”. Agoda har en filterfunktion för att enbart visa THAILANDPASS-godkända hotell.

För er som inte blivit godkända ännu, ber vi boka Sandbox-hotell sju dagar och skicka in till oss, så ordnar vi det ASAP. Glöm dock inte att det behövs två PCR-test numera. För er som ska till Bangkok och vill sitta i karantän ber vi skicka upp nya hotellbokningen till oss.

För att boka våra tjänster, https://thaipass.net/bestall

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.