Hoppa till innehåll

Phuket är öppet för Sandbox

Reser ni till Phuket så är det öppet för Sandbox istället för Test & Go. Det innebär huvudsakligen tre saker.
1. Sju dagar på Sha-hotell istället för 1 dag. (Men man kommer ut lika snabbt efter testresultatet)
2. Ett extra PCR-Test som staten säger att de ska stå för.
3. Man behöver stanna på Phuket minst 7 dagar

För att komma till Thailand nu är den bästa vägen via Phuket. Har ni bokat resa till Bangkok mellan 23/12–10/1, så kolla med flygbolaget om ni kan boka om till Phuket istället. Alternativt avboka den resan och boka ny till Phuket via Finnair, Emirates, Qatar, Ving och Tui, som flyger direkt eller med mellanlandning utanför Thailand.

Information för er som väntar på ThaiPass-kod. Ni som inväntar på kod från oss kommer få information när den dyker upp. Bollen är hos myndigheterna just nu. Alla blev tagna på sängen med de nya reglerna, och vi gjorde vårt bästa för att ladda upp koder under sista timmarna. Vissa gick tyvärr inte att ladda upp. Vi håller bevakning av koderna och mailar ut dem snarast de är klara. Ni som bokat endast en dag hotell i Phuket, ber vi boka sju dagar istället, så kan vi göra ansökan för Sandbox istället. Ni som ska till Bangkok (OCH inte redan fått ert ThaiPass) ber vi kontrollera med flygbolaget hur de ställer sig till att ändra resan till Phuket istället. Maila oss eventuella ändringar så fixar vi det. Ni som reser efter 10 januari har vi inte kunnat ladda upp koderna för ännu. Utan vi inväntar vidare information. Det kan bli så att de ändrar tillbaka reglerna igen senare i Januari. Men just nu vet vi inte hur det blir. Antagligen håller dessa regler i sig några månader. Så Bangkokresenärer som EJ fått ThaiPasset, gör enklast i att ändra resan till Phuket istället.

Vår expresservice innebär hjälp inom 0-4 dagar, och normalservice så gör vi ordning alla dokument under en viss tid och laddar upp för ThaiPass-kod cirka 5-10 dagar innan resan, så vi i god tid kan få koden och att vi har tid och göra iordning dokumenten. Det är viktigt att ni laddar upp alla dokument till oss och besvarar våra tre frågor. Idag fick vi stresstesta våra rutiner med gott resultat. Mycket god feedback från många kunder. Tackar!

För att beställa våra tjänster https://thaipass.net/thaipass

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.