Hoppa till innehåll

Nya regler från 1 maj

Inget är 100% klart ännu, men förslaget är att man ska kunna komma till Thailand utan SHA-hotell första natten och slippa PCR-testet. Thailand passet , dokumentuppladdning samt godkännandeprocessen blir kvar.

Här kan ni beställa våra tjänster – https://thaipass.net/thaipass

Enligt mötet idag med myndigheterna och CCSA så togs det beslut om att skippa kravet på SHA-hotell samt PCR-test vid ankomst för vaccinerade resenärer. Däremot måste man ta ett självtest, och följa reglerna om man är smittad, vilket är fem dagars karantän i värsta fall. Men eftersom det inte är så många smittade resenärer vid ankomst, så skippas nu PCR-testet. Besparingen blir uppenbar för alla. Man slipper även tvingas boka SHA-hotell vilket många upplevde som onödigt. Så när du blivit godkänd för Thailand Passet är det bara raka vägen in i Thailand som gäller.

Thailand Passet behålls en tid framöver
Man behöver en försäkring som täcker 10.000 Dollar (istället för $20.000) vilket också bör leda till en mindre kostnad än tidigare, för de som köper en extern försäkring. Om vi ska hjälpa dig med ansökan, bildhantering och bevakning så betalar du endast 595 kronor. Med oss får du 100% godkänt Thaipass, så du kan slappna av innan resan. Fler dokument som behövs förutom försäkring är vaccinbeviset, passkopia, flygbiljett samt besvara en del frågor.
För er som reser innan den 3-4 maj, kan vi hjälpa med att boka hotell både i Bangkok och Phuket. 1500 kronor inklusive 1 natt, transfer och PCR-test. Nya reglerna gäller för ansökningar från och med 1 Maj. Ni som hamnar i mellanperioden kommer behöva hotell och pcr-test. Sen får vi se om det måste utnyttjas. Vi behöver minst 3 dagar på oss att ansöka om Thailand Pass.

Paketpris för ovaccinerade – 3.795 kr totalpris
Det som behövs är
* Thailand pass (som vanligt)
* 5 dagars karantän på förbetalt hotell med transfer från flygplatsen, pcr-test samt tre måltider. Vi hjälper er att boka ett bra hotellpaket för 3795 kronor inklusive allt ovanstående plus Thailand Passet. Är man två och delar rum blir det billigare per person.
OBS! Det är ett förslag på gång som säger det att om man är ovaccinerad och har testats negativt 72 timmar innan ankomst så kan man slippa karantän. Tag detta med en nypa salt innan det är helt klart. Ville bara ta upp det nu.
Lägg till oss på whatsapp om ni vill boka karantän: +66851587638

Vill du stanna lite längre i Thailand?
Vi kan hjälpa dig med ett 60 dagars turistvisum som går att förlänga 30 dagar på plats. Boka i god tid innan avresan, då det tar längre tid än Thailand Passet att göra. Boka vår tjänst här;
https://thaipass.net/thaipass

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.