Hoppa till innehåll

Nya enklare regler

Yes, nu är vi igång med de nya enklare reglerna för att komma till Thailand.
Här kan du beställa våra tjänster: https://thaipass.net/thaipass

PANIK-, EXPRESS- ELLER NORMALANSÖKAN
Från och med 1 Mars gäller de nya reglerna. Endast en hotellnatt och ett PCR-test behövs första dagen, sen efter några timmar vid negativt testresultat är man fri att åka var man vill. I Phuket bokas PCR-testet separat, antingen hjälper vi dig, eller så bokar du själv via myndigheternas sida. Smidigt. I Bangkok bokas det via hotellet, som även bokar in transfer vid ankomst. Se till att du verkligen bokar ett DAY1-package. Alternativt mailar dem separat efter bokning.

Det som behövs innan resan är att man tar ett PCR-test max 72h innan avgång (Tag med resultatet utskrivet till Thailand). Kom ihåg att flyget kan vara försenat 72h och ändå fortfarande ha ett giltigt Thaipass. Är det fler dagar försenat, så behöver man ansöka på nytt.

Vi hjälper dig med alla dokument, bevakning och svarar på eventuella frågor. Vi kan även hjälpa till med att hitta hotell o.s.v. Just nu är det smidigt att komma till Thailand, men tyvärr ganska krångligt fortfarande med alla papper. Vi gör det enklare, och du kan luta dig tillbaka och enbart fokusera på resan.

Vi ger dig 100% GARANTI att du får Thaipasset när vi har god tid på oss. Vi kan även hantera PANIKUPPLADDNINGAR om ni flyger inom 3-7 dagar. EXPRESSHANTERING mellan 7-14 dagar. Är det mer än 14 dagar till avgång så är det NORMALHANTERING. Med vårt system går det garanterat smidigt. Och i värsta fall kan du maila upp dokumenten. Fly stressen och vintern i Sverige! Kom till Thailand och relaxa inför våren och sommaren. Kolla in vilka sista-minuten-resor som finns så hjälper vi dig med resten. Ska du flyga inom 3-14 dagar, lägg till oss på Whatsapp; +66851587638 så hjälper vi dig snarast.