Hoppa till innehåll

Lösningar för “Denied application”

VIKTIG INFORMATION! Enligt Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) så har det gjorts totalt 544.487 Thaipassansökningar. Mellan 1-14 december har 103.263 resenärer kommit in i Thailand. Det är väldigt högt tryck nu för de Thailändska myndigheterna att godkänna Thailandspassen. Därav långa väntetider. Vissa har fått sina Thailandspass godkända några timmar innan avgång. Det känns inte riktigt bra. Var ute i god tid med din ansökan.

Vi rekommenderar er att beställa våra tjänster 4-5 veckor innan avgång. Men vi kan även göra det i expressfart inom någon dag om det skulle behövas, om du exempelvis har ett pågående ärende som bara ligger och väntar. Det vi kan hjälpa dig med då är att kontrollera dina dokument, bevaka om ärendet blir godkänt, maila myndigheterna eventuella frågor eller kompletteringar och i värsta fall ringer vi dem här från Thailand.

Vi hjälper dig att få fram rätt dokument. Vi kommunicerar på svenska via mail, chat whatsapp, sms eller telefon. Den senaste veckan har vi lyckats få 25-30 ThaiPass godkända. Ingen av de vi gjort har hittills misslyckats, men vägen dit har inte varit enkel eller rak. Det saknas bilder, det är felaktiga bilder i fel upplösning, inget test bokat o.s.v. Vår uppgift är att få fram rätta dokumenten innan de skickas in. Då går allt smidigare. Och man slipper vänta till sista stund och få besked. Vissa får besked om “Denied” och då är det bara att göra en ny ansökan. Problemet är dock att man inte riktigt vet vad som var fel.

Numera hjälper vi även till att boka COVID-testet som görs vid ankomst och som är nödvändigt. Se mer information här: https://thaipass.net/thaipass. Om vi ska hjälpa till med ansökningar som redan gjorts. Men som ligger för “Review”. Beställ tjänsten ThaiPass från vår beställningssida och mata in uppgifterna i fältet för kod, passnummer och epostadress.
Här är våra tjänster:
* ThaiPass 595 kr – Normal beställning av tjänsten att boka ThaiPass i god tid.
* Expresshantering 395 kr extra – Vi prioriterar ditt ärende inom 1-2 dagar.
* Redan inskickat 595 kr – Om du redan skickat in allt och ligger under review.
* Covid-test Phuket 800 kr – Vi bokar ett covid-test åt dig i Phuket.


Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.