Hoppa till innehåll

Inget covidtest innan resan från 1:a April

🏝🏝🏖🏖 NYHETSFLASH! INFÖR RESAN TILL THAILAND!
Inget covidtest kommer behövas innan resan från 1:a April. (Hoppas det inte är ett aprilskämt). Den information vi har tagit del av så ser det ut att vara 100% spikat att covidtestet som ska göras innan resan tas bort från 1 April. Kvar är dock ett covidtest vid ankomst samt ATK-självtest dag 5. Förhoppningsvis lättas reglerna varje månad från och med nu. De behåller tyvärr 10 dagars karantän för ovaccinerade April ut. Den slutliga varianten på beslut kommer efter att allt har publicerats i Royal Gazette.

Här kan ni beställa våra tjänster så ordnar vi Thailandpasset med 100% garanti! https://thaipass.net/thaipassVi har även EXPRESSERVICE för dig som ordnar ett provisoriskt pass eller ska flyga mellan 3-14 dagar.

Andra förslag som lagts för framtiden ser lite förenklat ut så här;
1 Maj ser ut att bli utan PCR-test vid ankomst men ett ATK-självtest för dag 5. Endast 5 dagars karantän för ovaccinerade.
1 Juni verkar det inte bli några restriktioner alls för vaccinerade och endast ett pcr-test för ovaccinerade (Ingen karantän alltså).

Thailandpasset ser dock ut att behövas ett tag till. De har inte satt någon deadline för dokumentuppladdningen ännu. Men relaxa inför resan istället och anlita oss så blir det mycket smidigare.
Vädret i April/Maj kan vara underbart bra. Det är garanterat varmt, med en period av regn emellanåt. Efter regnet kommer vi in i en mellanperiod med mest sol och värme (Juni–September). Vi kan rekommendera att besöka Kamala Beach, där vi har vårt kontor. Vi är här av en orsak 😉 Välkomna!

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.