Hoppa till innehåll

Inga ändringar i restriktionerna

Beställ våra tjänster här: https://thaipass.net/thaipass

Det har florerat en hel del rykten att ThailandPasset ska försvinna den 1 Mars. Det stämmer dock inte.“ThailandPasset är här för att stanna” säger Turist- och sportministern Pipat Ratchkitprakarn på en presskonferens. Han säger följande; “Systemet för ThailandPasset kan inte tas bort. Det är ett viktigt data- och informationssystem för turister så myndigheterna kan spåra dem när de reser i Thailand. Däremot kan andra restriktioner kanske tas bort i Mars. Det verkar som att de spikat detta system för dokumentuppladdning för alla som kommer till Thailand oavsett om Covid härjar eller inte. På Onsdag har myndigheterna möte, då får vi antagligen mer information om vad som kommer gälla.

De restriktioner han pratar om kan ju vara den femte dagen, Det skulle underlätta mycket då den ställer till en hel del problem för hela branschen och alla som kommer hit. Svar uteblir ibland från hotell som bokats, hela familjer som fått ställa in resan på grund av fel i systemet o.s.v. Så låt oss hoppas på att endast ett test behövs i framtiden, det man gör på flygplatsen.
Vi tror att det är första steget på restriktioner som ska tas bort.

De kommer även underlätta för folk som testas positivt utan symptom. De pratar om att låta folk vara hemma istället, och att man kanske drar ned tiden till 5-7 dagar. Inget helt klart ännu, men det går helt klart att förhandla med dem på plats. Vi känner till folk som redan nu har fått vara hemma.

Här kan ni beställa våra tjänster: https://thaipass.net/thaipass
Vi har förstärkt vårt team och gör ansökningarna snabbare och mycket tidigare än förut. Panik- och expressuppladdningar tar vi hand om omedelbart. Var noggrann att kontrollera att THAIPASS.NET är adressen när ni beställer. Beställer ni från oss är det 100% garanti att ni får Thaipasset i tid om alla dokument stämmer.

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.