Hoppa till innehåll

GUIDE: Snabbaste sättet att bli godkänd!

Här nedan kommer en del ovärderliga tips för att du så snabbt som möjligt ska kunna bli godkänd för ett ThailandPass. Man kan säga så här; ju mer kompletta dina dokument är vid uppladdning desto snabbare kan vi göra ansökan. Efter godkänd ansökan så får du din QR-kod skickad till dig via mail, Whatsapp, Messenger eller var du önskar. Dela gärna denna guide på Facebook om du vill.

Här kan du beställa våra tjänster https://thaipass.net/thaipass

HOTELLBOKNINGEN
– Först och främst gäller det att boka rätt hotell. Det ska vara SHA EXTRA PLUS. (Ej sha certified). Många har bokat fel hotell vilket gör att det tar längre tid, kostar mer pengar och genererar mer strul för alla parter.
– Ska ni till Bangkok så är det viktigt att ni bokar ett DAG-1-paket med PCR-test och Transfer. Det kan ni hitta på exempelvis Agoda. De har ett speciellt filter när man använder datorn för att att boka. Filtret heter Thailandpass, och visar då endast godkända hotell. I listan för rummet ser ni också att PCR-test och transfer ingår. Ett enkelt sätt att veta om allt ingår, är att kolla på priset. Eftersom ett PCR-test kostar cirka 2500 baht och transfer 700-1000 baht, så ska detta läggas på rumspriset vid utcheckningen. Så slutpriset för en person blir cirka 4500-5500 baht. För två personer cirka 3500 baht dyrare. Då vet ni. Bokningsbekräftelsen ni får ska innehålla information om PCR-test och Transfer. Ett annat litet tips angående hotellbokning är att boka rätt dag. Åker ni från Sverige exempelvis den 14:e så landar ni den 15:e i Thailand.
Bokar ni inte DAG1-paketet direkt, så kan ni boka rummet som vanligt och sedan maila hotellet omgående att ni vill ha för DAG1 – TEST & GO. Så får ni en betallänk av dem, samt en ny bokningsbekräftelse som ni kan skicka till oss.

Ska ni till Phuket bokas PCR-test och transfer separat. Vi kan hjälpa dig med det om du vill.

VACCINATIONSBEVIS
Om du har Kivra eller får ut ditt bevis från e-hälsomyndigheten, så brukar det vara en PDF-fil. Denna PDF-fil kan ni ladda upp till oss som den är. Vaccinationsintyget ska se ut så här; Har ni inte vaccinintyget i original, så kan ni fota det och skicka till oss. Fota hela sidan.

FÖRSÄKRINGSBREVIS
När det gäller försäkringspappret så är det viktigt att kontakta försäkringsbolaget i god tid och begära ett papper för Thailandresa. Alla bolag vet exakt vad som behövs. Har du riktigt bråttom och inte hinner få fram detta brev, så kan det fungera med ditt vanliga försäkringsbevis. men det ska helst vara på engelska. Vi kan dock inte garantera att andra försäkringsbrev fungerar.
Ett bra försäkringsbrev som fungerar ser ut så här;

UPPLADDNING
Själva uppladdningen till oss sker på en speciell uppladdningssida som ni får när ni beställt våra tjänster. Uppladdning kan ske i omgångar. Ett dokument behöver bara laddas upp en gång. Allt ni laddar upp hamnar i samma mapp. Vi kan hantera ansökningar i expressfart, och skicka upp samma dag ni har alla dokument klara. Vi har även en panikservice, då vi verkligen är fokuserade just på att få in din ansökan så snabbt som möjligt. Men för att aktivera den behöver vi veta hur bråttom det är, och om du gjort en egen ansökan tidigare o.s.v. Kontakta oss på Whatsapp om ni har superbrådis +66851587638

Vi befinner oss i Thailand vilken är en stor fördel när det gäller att kunna kommunicera med myndigheter och hotell. Just nu är deras system för ThailandPass inte 100% bra. Det är många parter inblandade, hotellen ska vara med och godkänna dig som gäst o.s.v. Vi får fortfarande konstiga felkoder ibland. Men vi har lärt oss att hantera systemet på bästa sätt, och har våra kontakter som gör det enklare och smidigare att få er godkända.
Här kan du beställa våra tjänster https://thaipass.net/thaipass
Notera att du kan börja med att beställa tjänsten från oss och sedan i lugn och ro ladda upp alla dokument. Vi hjälper till att kontrollera dem. Saknas något så tar vi det i steg 2.