Hoppa till innehåll

God jul och gott nytt år

Vi jobbar på nästan som vanligt, lite kortare dagar med live chat. Men vi har koll på de ansökningar som ska göras. Det går att beställa våra tjänster som vanligt. https://thaipass.net/thaipass

En liten tråkig nyhet kommer vi med dock och det är att det kommer behövas 2 pcr-tester per person som kommer till Thailand. Testerna betalas tyvärr av resenären själv. Tidigare meddelande angav att staten skulle stå för kostnaden, men när de började räkna på det kanske det blev för mycket. Testerna beställs enklast här; https://thailandpsas.com. Ni behöver passet, flygdetaljerna och hotellbokningsdetaljerna.

Ni som har betalat in 800 kronor till oss kommer behöver betala ytterligare 700 kronor för test 2. Alternativt om ni vill boka själva så betalar vi tillbaka de 800 kronor ni betalat in. Vi återkommer med betallänk till er som redan beställt tjänsten hos oss.

För er andra som vill beställa två tester via oss så går det bra. Priset är 1500 kronor (Bokar ni själva betalar ni 4200 baht för två tester). Här är betallänken för att beställa två tester via oss:
BETALA 1500 kronor för 2 PCR-TESTER

Testkvittot måste mailas till oss innan vi kan göra ansökan av ThaiPass.
Phuket är utan karantän men 7 dagar på SHA-hotell. Bangkok har för närvarande karantän 7 dagar.

Vi önskar er en riktig god jul och gott nytt år. Förhoppningsvis går vi mot ljusare tider i Januari eller Februari, då vi hoppas på att det ska bli enklare att komma till Thailand. Den 4 januari ska det komma nya meddelanden.

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.