Hoppa till innehåll

Första QR-koden klar!

Igår Tisdag 23/11 blev vår första kund väldigt nöjd. Då han fick sin QR-kod. Från det att alla dokument var klara tog det en dag. Det vi fick göra var att fixa till hans bilder i Photoshop. Klippa ut Qr-koden och ordna så den fungerade i det Thailändska AI-systemet för avläsning. Qr-koden är det knepiga. Det tog oss fyra försök innan det fungerade. Kunden var nöjd i alla fall. För 595 kronor fick han all hjälp han behövde.

Efter beställning skickar vi ut en handlingsplan, vilka dokument som behövs och tipsar om olika saker att tänka på. När allt är inskickat till oss, går vi igenom det och ser om något saknas eller ska kompletteras. Det är här det går åt en del tid. Att granska dokumenten och fixa till dem så de går igenom det Thailändska systemet smidigt. Går allt bra och alla dokument är på plats så går det sedan snabbt att få svar. Men det verkar vara slumpen som avgör om man får QR-koden direkt eller inte. För vi har några som ligger på HOLD i systemet. Det vi gör då är att kontakta de Thailändska myndigheterna och försöka få igenom ansökan snarast.

Just nu har vi ett antal ärenden som ligger i en ordnad kö för att kontrolleras och handhas av oss. Tyvärr har vi inte oändliga resurser, så vi ber er att beställa den här tjänsten så snart ni kan och vet att ni ska åka till Thailand. Vi har 100% återbetalning om alla dokument är ok, fast man inte får koden. Vi kan även hjälpa till med att boka hotell och covid-test här i Thailand.

Läs mer om bokningen här; https://www.thaipass.net/thaipass

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.