Dags att åka till Thailand!

Thaipass

schedule
2022-09-19 | 14:30h
update
2022-09-19 | 14:30h
person
thaipass.net
domain
thaipass.net
Dags att åka till Thailand!

Äntligen blir det som vanligt i Thailand. Pandemin är deklarerad borta, och flygen återupptar resor till Thailand. Dags att ta semester!
Klicka här för att beställa visum till Thailand, https://thaipass.net/thaipass
Behöver du hjälp med visum till Thailand? Vi ordnar så att du får 60 dagar direkt, och sedan kan du förlänga det på plats i ytterligare 30 dagar. 90 dagar totalt. Vill du stanna ännu längre så kan man göra en visumresa däremellan, vi berättar hur.

Reklam

Äntligen kan man njuta av Thailand som man gjorde innan pandemin. Sakta men säkert återgår vi till samma rutiner som förut. Inga masker behövs längre, Inget Thaipass heller. Det man behöver ha med sig till incheckningen är vaccinbeviset eller PCR/ATK-testresultat. Sen är det fritt fram att åka hit.

Njut av Thailand lite längre tid! Vi ordnar så du får turistvisum, och kan stanna upp till 60 dagar. Därefter går det att förlänga vistelsen i ytterligare 30 dagar. Vill du stanna ännu längre så går det att ta en snabb visumresa till närmsta grannen, och få ytterligare 45 dagar när man kommer tillbaka. Dessa 45 dagar går att förlänga i 30 dagar till. Så på ett enkelt sätt kan man stanna 60+30+45+30 dagar (165 dagar), utan att det kostar en förmögenhet. Vi hjälper dig med pappershanteringen, och berättar exakt vad du ska skicka in till oss.

Klicka här för att beställa https://thaipass.net/thaipass

Reklam

Avtryck
Ansvarig för innehållet:
thaipass.net
Sekretess och användarvillkoren:
thaipass.net
Mobil hemsida via:
WordPress AMP-plugin
Senast AMPHTML uppdatering:
16.06.2024 - 09:01:40
Användning av data och kakor: