Hoppa till innehåll

ThailandPass

För att åka till Thailand just nu krävs något som kallas ThailandPass, det är en QR-kod som scannas när du anländer till Thailand. För att bli godkänd så krävs det att vissa saker är uppfyllda. Beroende på om du ska till Bangkok eller Phuket så gäller olika regler just nu. Vi hjälper er med all dokumenthantering, ansökan, och bevakning så ni garanterat kommer till Thailand. Vi ger er 100% garanti att det kommer fungera när ni anlitar våra tjänster. Beställ våra tjänster längst ned på sidan.

TEST & GO
Jut nu är det Test & Go som gäller över hela Thailand. Efter 1 Mars är det endast en dag på SHA -hotell som krävs och ett PCR-test. (Tidigare var det två tester som krävdes dag 1 och 5.)

Sandboxområdet
I Phuket, Khao lak (Phang nga), Krabi (Koh Lanta och Aonang) Koh Samui (Koh Tao och Koh Phagnan) är det och Test & Go som gäller. Du får lämna hotellet efter första dagen då resultatet visar negativt. PCR-Testet bokar man själv eller så kan du anlita oss för att boka in den. Markera det i beställningsformuläret i så fall.

I Bangkok gäller också Test & Go nu med omnejd. Du kan alltså ta dig till Pattaya direkt, eller HuaHin om du vill. Har du åkt specialflyg (Sealed route) som har destination Koh Samui, så kan du ta dig dit också första dagen. Samma regler som övriga Thailand.

Att få Thailandpasset är inte helt enkelt. Det krävs en del dokument som ska laddas upp. Sen har myndigheterna ett system där hotellen är inblandade i själva godkännandeprocessen vilket gör det lite rörigt, och man behöver kontakta hotellen emellanåt. I vår tjänst ingår eventuell kontakt med hotellen, support på svenska, och uppladdning kan ske på olika sätt, det som passar er bäst. Om något dokument inte fungerar så säger vi det till er innan vi laddar upp det till myndigheterna. Därför blir våra uppladdningar alltid 100% godkända. Dock är det lite olika nivåer på hur petiga de är när de ska godkänna, så det kan bli någon komplettering i efterhand. Deras system är heller inte 100% fungerande, vilket vi ser emellanåt.

Support
Vi har en chatsupport där du kan ställa frågor och få svar direkt. Är vi inte på plats så kan du alltid skicka in frågorna till oss, och vi besvarar dem asap. Har du superbrådis så kan du kontakta oss via Whatsapp också.

När ska man beställa våra tjänster?

Normaltjänsten
Just nu är det bra att beställa våra tjänster cirka 5-6 veckor innan avresa. Det går att beställa med bara några dagar till avgång. Du behöver inte ha alla dokumenten klara när du beställer våra tjänster, utan kan ladda upp dem titt som tätt. Men bra att vara ute i god tid, dels för att vi ska ha gott om tid att komplettera dokumenten och dels för att vi ska kunna skicka in ansökan i tid.

Expresstjänst
Vi kan även göra Expressansökningar om du flyger inom 14 dagar, med det menas att vi gör ansökan åt er inom 0-7 dagar, sen ska det ta max 7 dagar att få det godkänt.

Paniktjänst
Vi har även en paniktjänst om du exempelvis bara har några dagar (3-7) kvar till resan. Lite beroende på vad du fått för svar och hur dokumenten ser ut, så kan vi hjälpa dig. Men har ni panik just nu och vill ha hjälp; kontakta oss på Whatsappnumret +66851587638 Priserna är detsamma som expressbeställning, men vi måste ta beslut om vi kan hjälpa till eller inte.

Om du redan har skickat in ansökan själv.
Vi kan hjälpa er som har skickat in ansökan själv och inte fått något svar. Eller kanske till och med fått “denied”. Det vi gör är följande; vi går igenom era dokument och ser om ngt inte stämmer eller fattas, då vi vet vad myndigheterna vill ha. Saknas något så gör vi en komplettering till deras support. Är deadline väldigt nära så kontaktar vi våra kontakter på myndigheterna. Det är mycket som kan fattas eller inte vara bra. Myndigheterna ändrar dessutom graden av hur exakt dokumenten ska stämma överens. Numera blir nästan inga ansökningar klara direkt, utan alla stoppas och ska granskas av både myndigheter och hotell.

Beställning

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Mata in ditt namn här. Är ni fler som reser behöver bara en kontaktperson fylla i sina uppgifter här.
Mata in din epostadress. Observera att alla med Hotmail, Live.se och Outlook oftast får våra mail i skräpkorgen. Kontakta oss gärna på Whatsapp om du har en sådan adress. +66851587638
Mata in datum för utresa*
Datum för UTRESA*
Välj datum då du flyger från hemlandet.
Beställ våra tjänster för att kunna stanna lite längre i Thailand. Detta visum gäller i 60 dagar som turist. Sen kan du förlänga med ytterligare 30 dagar på plats i Thailand. OBS! Mata in det ANTAL personer ni vill beställa för. Priset inkluderar myndighetens avgifter.
Pris: 1 595,00 Kr
Expresshantering visum Thailand
Vi hanterar er ansökan i expressfart om det behövs. Priset för EXPRESS är per person. Beställ Express om du åker inom 5-21 dagar kontakta oss på Whatsapp +66851587638 om du beställer express.
Villkor*
Betala säkert med kredit- eller debitkort. Glöm inte de sista siffrorna (CVC). All betalning sker genom STRIPE. ThaiPass sparar INGA uppgifter om kortbetalning. Önskar du betala med Paypal eller Swish så går det bra. Maila oss på info@thaipass.net (ej vår paypaladress) Swishnummer: +66851587638 (mottagare PH) Skriv in din epostadress som meddelande.

Missa inga nyheter!

Nyheter om Thailand och ThaiPasset.